A Vendégházról

Príma vendégházunk Tiszakécskén a Horgász u 31. alatt található. A pihenésre vágyó vendégeink nyugalmát a magas kőfallal körbevett kerítés biztosítja.

Vendégházunkban, 4 szobában és a nappaliban összesen 8+2 főnek tudunk kényelmes szállást biztosítani. Egyes helységek pót ágyazhatóak. Wifi , internet  ingyenesen a vendégház teljes területén elérhető. Ingyenes parkolás a vendégháznál és előtte is.

Családiházunk felszereltségét tekintve egyedül álló Tiszakécskén. Amellyel egész évben tudjuk fogadni vendégeinket. Szobáink klímával, központi fűtéssel, szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. 

Konyháját tekintve, a márvány padló, az egyedi gépesített konyhabútor teszi teljessé. 

Rendelkezik hűtő fagyasztóval, mikrohullámú sütővel, vízforralóval, 12 személyes mosogatógéppel, gránit őrleményes mosogatóval, gáztűzhellyel, sütővel, kávéfőzővel, kenyérpirítóval, és szükséges evőeszközökkel.

 A nappaliban elhelyezett cserépkályha, nem csak a téli napokon, hanem egész évben igazán hangulatossá teszik a pihenni vágyókat, amelyet a nagyméretű síkképernyős Tv csak fokozni tud.

De ha ez még nem lett volna elég,

A földszinti fürdő helységben elhelyezett szauna, a hidromasszázs zuhanykabin, valamint az emeleti szinti fürdőben elhelyezett hidromasszázs fürdőkád varázsolja el vendégeinket.

A kerthelységben lehetőség van bográcsozásra, vagy grillezésre, amelyet egy fedett 10 személyes rönkfa bútorzat tesz kényelmessé, valamint egy kényelmes hintaágy is

A kertet a gyermekeknek elhelyezett egyedi homokozó, valamint megannyi játék teszi érdekessé.

 

Az épületben, a földszinten található:

1 db szoba : 2személyes Franciaággyal, szekrényekkel,

Nappali: 2személyes kihúzható kanapé, kandalló, nagyméretű síkképernyős TV, klímával felszerelve.

Konyha: jól felszerelt, nagy egyedi étkezőasztallal.

földszint fürdőben:  Szauna, hidromasszázs zuhanykabin, Wc.

 

emeleti szinten:

2 szoba: 2-2 személyes  külön álló ággyal, az egyik erkéllyel, mind kettő klímával

1 szoba: 1személyes ággyal, + 1 fotel ágy ,  síkképernyős TV, erkéllyel.

emeleti fürdőszoba: hidró fürdőkáddal, külön álló Wc-vel

A kertben: Hintaágy, grillező, bográcsozó, kerti játékok.

 

Szállásunkon biztosítjuk vendégeinknek az ágyneműket, takarót, lepedőt, kispárnát, egy darab közepes méretű törölközőt, igény esetén fürdő köntöst.

 

Kisállatot vendégházunk nem tud fogadni!