Menü:
Previous slide
Next slide

Házirend:

Kérjük, figyelmesen olvassa el!

 1. A vendégház érkezés napján 15 órától, távozás napján 10 óráig állnak rendelkezésre. Ettől eltérő érkezés és távozás a mindenkori foglalás függvényében, előzetes egyeztetés esetén lehetséges.
 2. A vendégházat a megrendelés szerint, érkezéskor egyeztetett létszámban vehetik igénybe vendégeink! Amennyiben a tartózkodás során a létszámot illetően változás történik, azt szükséges jelezni.
 3. A tartózkodás során felmerülő bármilyen kérdés, probléma esetén kérjük, minden esetben forduljanak munkatársunkhoz! (30-524-0025)
 4. Vendégházaink nem dohányzóak, csak a jogszabálynak megfelelő kijelölt helyeken engedélyezett a dohányzás! A házon belül azonban tilos! A dohányzási előírások betartását az ÁNTSZ felügyelői is ellenőrizhetik. Az ellenőrzés során az előírásokat megszegőkkel szemben szabálysértési eljárásban bírságot szabhatnak ki.
 5. Parkolási lehetőség közvetlenül a vendégház telkén, vagy a ház előtti területet lehet használni parkolásra.
 6. Zaj rendeletről: Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a szomszédok nyugalmát és hangoskodással ne zavarják azt! Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 21 óra és 6 óra közötti időben! 
 7. A berendezési és használati tárgyakat tilos kivinni az vendégházból, több vendégház bérlése esetén kérjük, ne vigyék át egyikből a másikba!  A vendégház berendezési és használati tárgyainak nem rendeltetésszerű használatából eredő sérüléseiért vendégeinket anyagi felelősség terheli. A berendezési tárgyak sérülése esetén azonnal tájékoztatni kell munkatársunkat! (30/524-0025)
 8. Jól nevelt kisállatokat vendégházunk szívesen fogad. Viszont a kisállatok kár okozásáért a gazdája a felelős, ezért az okozott kárt távozás előtt meg kell téríteni. 
 9. A vendégházba bekészített törölközők csak a vendégházban használatosak, kérjük, azokat ne vigyék ki a fürdő területére! 
 10. Értékeik megőrzése érdekében kérjük, hogy a vendégház elhagyásakor minden esetben zárják be az ablakokat és az ajtókat. A vendégházban hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk! 
 11. A vendégház területén a tűzgyújtás csak a kijelölt helyen engedélyezett! 
 12. Betegség esetén, vagy balesetről vagy egyéb rendkívüli eseményről kérjük, azonnal tájékoztassa munkatársunkat! (30/524-0025) Az orvos, korház elérhetősége a Tv alatti fehér információs dossziéban. 
 13. Abban az esetben, ha a vendég megsérti a házirend szabályait, az üzemeltetőnek jogában áll elállni az elszállásolástól és az ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat visszamondhatja a megegyezett idő lejárta előtt.
 14. A klíma használata: Kérjük vendégeinket, hogy a klímákat a mindenkori meleg esetén (26 fok felett) a kinti hőmérséklethez képest 7-8 foknál ne állítsák lentebb, így egészségesebb a levegő, energiát takarítanak meg. Pl:,36 fok esetén elegendő 27-28 fokos klimatizált levegő.
 1. Fűtés használata: Kérjük vendégeinket, hogy a helységekben lévő klíma fűtéseket ne állítsák magasabbra mint 21-22 fok. A vendégház rendkívül jól szigetelt, az ablakokokat csak kicsi időre nyissák ki, ha szellőztetni szeretnének. Így elérhető, hogy többlet fűtés nélkül tartható legyen ez a kívánt hőmérséklet. Valamint, ha szükséges használhatják a szobákban elhelyezett plusz takarókat.
 1. Az elektromos főzőlap kikapcsolt állapotban is forró lehet, ezért takarítás esetén figyeljenek a jelzésekre. Takarítás esetén mindenképp várják meg a kihűlt állapotot, és csak az után töröljék le. Ne használjanak az üvegfelületen súroló port, szivacs dörzs részét se, mert az üveg könnyen karcolódhat.
 1. Figyelem! 0 ˚C alatt csúszásveszély alakulhat ki, mely elhárításáért a karbantartó kollégák mindent megtesznek (hó eltakarítás, csúszásgátló – környezetbarát szerek használatával), azonban kérjük vendégeinket, hogy az vendégház körüli területen, a vendégház teraszán, valamint a fürdő teljes területén fokozottan vigyázzanak testi épségükre. 

Köszönjük, hogy betartja házirendünket!